דברים טובים

במרכולית אפשר למצוא עכשיו קישואים קטנים  טריים ומוצקים. ירק מעולה לסלט קייצי קריר.

המצרכים

5-10 קישואים קטנים                                   

גביע שמנת או יוגורט

כף מיונז

מעט מלח ופלפל (רצוי פלפל לבן)

קורט אגוז מוסקטׂ

מעט שמיר

אופן ההכנה

יש לחתוך  את הקישואים  למקלות או לפרוס לעיגולים בעובי בינוני (אין צורך לקלף)

לערוך את הקישואים בתוך תבנית לזלף מעט שמן זית (להשתדל למרוח את כל הקישואים בשמן) לבזוק מלח ופלפל

להכניס לתנור מתחת לגריל כך שהקישואים יקבלו מיד צבע ויתרככו מעט אבל ישארו פריכים.

להעביר לקערה ולצנן.

לערבב שמנת או יוגורט עם המיונז ולמזוג את התערובת על הקישואים.

לקצץ את השמיר ולבזוק על הקישואים.

רצוי להגיש את הסלט קר מהמקרר




מופיע בעלון:
תגובות לדף