מענף המזון - אריאל קרספילו

אקונומיה

לאחר 4 חודשים בתפקיד האקונום רציתי לספר לכם על הנעשה בענף המזון.

בהגיעי לקיבוץ פגשתי צוות מטבח וחדר האוכל מסור ומיומן, צוות שמוכן לאתגרים חדשים ופתוח לשינויים.

בהזדמנות זו אני מבקש להודות ליואב גלילי, מנהל הענף היוצא, שעזר לי להכיר את המקום ואת עובדיו, וסייע לי רבות בכניסתי לתפקיד.

לאחר תקופה החפיפה עם יואב ולמידה על הנעשה עד היום  התחלתי בבניית תכנית עבודה לעתיד.

תכנית העבודה אותה גיבשתי והתחלתי להפעיל, מתייחסת להסעדת החברים ולהסעדת ילדי הגיל הרך (חלקה במסגרת תכנית ניצנים).

בחדר האוכל

בחדר האוכל: סוזאן מונתה להיות אחראית חדר אוכל, שמנו דגשים על ניקיון המבנה וציודו, רכשנו כלים חדשים לפס ההגשה והסלטים, העובדים משתמשים בציוד מגן אישי (כובעים, כפפות וסינרים), התחלנו להגיש את המנות הצמחוניות, ויש כיום סימון ברור לכל מנה.

זה המקום לציין לטובה את מסירותה של אסתר נתן המגיעה כל יום לעבוד אתנו בקופה, כל הכבוד... אם ישנם פנסיונרים נוספים המוכנים לתרום מזמנם, אשמח אם תפנו אלי.

בגיל הרך

על מנת לעמוד בתקנים של תכנית ניצנים (תכנית הזנה של משרד החינוך) אנו עושים שינויים הן במטבח והן בהרכב המנות.

צוות של הגיל הרך וענף המזון בונה יחד תפריט עבור הגנים, שינויים בצורת האריזה והחלוקה יתחילו בספטמבר.

במטבח

בסביבת המטבח: המחסנים סודרו מחדש, לפי דרישות משרד הבריאות. העובדים כיום עובדים עם ציוד מגן אישי (כובעים, כפפות וסינרים), ביטלנו חדר קירור גדול כדי להקטין עלויות, אנו מקפידים על תנאי אחסנה וקירור לפי הנהלים.

יחד עם צוות המטבח, גיז'ה, מיכל, סבסטיאן, רנה, אנו עובדים כל העת על שיפור התפריט.

אסיים בכמה מילים על איציק נתן, איציק הוא חלק בלתי נפרד מהצוות, בעל ידי זהב וראש יצירתי, איציק דואג שכל הציוד בחדר האוכל והמטבח יהיה תקין, ולשמחתי כל פרויקט תיקון הוא לוקח על עצמו ומבצע אותו על הצד הטוב ביותר.

לשמחתי חברים פונים, מאירים ומעירים את תשומת ליבי לנושאים שונים, כל פניה כזאת היא חשובה ואשמח אם תמשיכו "לעצור אותי" ולפנות.

אני מצרף את מספר הטלפון שלי, למי שלא יוצא לו לראות אותי בזמן הארוחות. הפניות שלכם חשובות ומועילות.  

לסיום, 4 חודשים עברו להם במהירות רבה, עוד הרבה עשייה לפנינו.

נפגש בחדר האוכל J, בברכה,  אריאל קרספילו  -052-873-9653

מופיע בעלון:
תגובות לדף