אריאל קריספילו

חברי גבע שלום, 

לקראת ההצבעה בקלפי מצרף כמה מילים עליי ועל סגנון עבודתי.

אני יליד ארגנטינה, מגיל 5 בשער העמקים, נשוי וילדי גדלים במערכת הקיבוצית.

מזה 13 שנים אני מנהל את ענף המזון של שער העמקים. והובלתי שינויים ארגוניים שאפשרו להפוך אותו מענף מפסיד לענף רווחי.

עם השנים הגדלנו את פעילות הענף לתחומים נוספים כמו חנות לאוכל ביתי, הסעדה לבתי אבות, וכל זאת על מנת להגדיל את ההכנסות וכך לשפר את הארוחות לחברים.

מספר עקרונות הנחו אותי בכל השנים הללו:

-        חברי הקבוץ, הם המעסיק שלי לכן חשוב לי להיות קשוב לדרישות ולבקשות שעולות אם זה בצורה פורמלית ואם על הדרך בשבילים.

-        העסקת חברים בענף, אני מאמין בבסיס רחב של חברי קיבוץ העובדים בענף, אצלנו חברי הקיבוץ הם הרוח העיקרית בצוות. כיום מחצית מהעובדים בענף המזון הם חברי ובני קיבוץ.

-        אני רואה בחדר האוכל לא רק כמקום לאכול בו, אלא גם כמקום למפגש חברי-קיבוצי, לב הקבוץ, מבנה המשרת את החברים ולא רק מסעיד. 

אשמח לבוא לעבוד בגבע ולתת מכישוריי, יכולותיי וניסיוני כמנהל ענף המזון.

חג פורים שמח.

אריאל קרספילו.


**************


מופיע בעלון:
תגובות לדף