דברים טובים

 

מה ננסה לבשל ביום סגרירי , אם לא מתכון חדש למרק שמתאים גם לחורף המשונה שצנח עלינו השנה?

וחוץ מזה אם הבן שלכם מעדיף מרק תירס על מרק העוף והקניידלך המסורתיים שאתם מפליאים להכין, לא תכינו לו מרק תירס גם אם זה לא "כוס התה(המרק)" שלכם?

מצאנו מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

מתכון של גיל חובב שמבטיח שהוא משביע וטעים

המצרכים

קופסת שמורי תירס

חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

חלבון מביצה אחת

3 בצלים ירוקים

2 כוסות מרק עוף  (אפשר גם מאבקת מרק עוף אמיתי של אוסם)

מלח, פלפל שחור

8 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

שמים בסיר את התירס(מסונן),  מרק העוף ,המים ומביאים לרתיחה.

מערבבים את החלבון עם חזה העוף בקערה

זורקים את קוביות חזה העוף הטבולות בחלבון למרק הרותח אחת אחרי השניה.

מערבבים (אם בוחרים בגרסת פרוה ,מקשקשים את החלבון ומטפטפים ממנו למרק הרותח בעזרת מזלג. חשוב לא לשפוך הכל יחד כדי לא לקבל גוש חביתה גדול במרק.)

מנמיכים להבה, מוסיפים מלח ופלפל ואת הבצל הירוק החתוך דק. מערבבים ומבשלים 5 דקות עד שהעוף עשוי.

לפני ההגשה מקשטים בעוד מעט בצל ירוק אפשר גם כוסברה למי שאוהב.

 

מופיע בעלון:
תגובות לדף