דברים טובים

 

 סוכות

לפני שנחתום את פרק הדבש, התפוחים וכל המתוק הזה של ראשית השנה, עוד גיחה אחת לממלכת הדבש.

 

ושתהיה "שנה דבש" כמאמר הבריות בימים אלה.

דובשניות בתוספת טחינה


המצרכים

  100גרם חמאה 

1/4 כוס סוכר חום

3  כפות דבש

גרד תפוז ולימון

 5 כפות טחינה

כפית קינמון

קורט ציפורן

1/4 כוס אגוזי מלך או פקאנים גרוסים

כוס ורבע קמח תופח

לציפוי אבקת סוכר ומעט קינמון

אופן ההכנה

טורפים חמאה סוכר ודבש , מוסיפים את שאר המרכיבים

מאחדים לתערובת הומוגנית 

מכניסים לקירור במקרר לשעה לפחות

מכדררים עיגולים בקוטר 2 ס"מ 

מצפים באבקת סוכר עם קינמון

מניחים על נייר אפיה

מכניסים לאפייה 180-170 כ- 10-15 דקות

הערה – העוגיות הופכות בקלות לטבעוניות-

 מחליפים דבש בסילאן, וחמאה ב1/3 כוס שמן

 

מופיע בעלון:
תגובות לדף