דברים טובים


בלי כל תרוץ דחוק (או שאינו כזה), אנחנו מפרסמים מתכון חביב שהופיע במגזין "חיים  בריאים" של ידיעות אחרונות מה 14/8. ומכיון שהופיע  ב"חיים בריאים" אנחנו מניחים שגם המתכון "בריא", ולא סובל מעודף מרכיבים "לא בריאים" כפי שאולי לוקים חלק מהמתכונים המופיעים לעיתים ב"דברים טובים".

לביבות ירקות וגבינות

 מרכיבים


4 קישואים קטנים

1 תפואד מבושל

1 גזר

1בצל, קצוץ ומטוגן קלות

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 ביצים

1 כוס גבינה מגורדת (פטה, קשקבל, צפתית)

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מגרדים בפומפיה את הקישואים, תפו"אד והגזר.מערבבים את כל המרכיבים מחממים מחבת עם שמן קנולה בגובה 2 ס"מ

מטגנים בשמן חם לבבות עגולות בקוטר 6-8 ס"מ מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. ממולץ להגיש עם יוגורט וסלסה עגבניות.

 

 

מופיע בעלון:
תגובות לדף