דברים טובים


חפשתי מאכלים אביביים כיאה לעונה. ותוך כדי החיפוש מצאתי את הסלט שלהלן אותו אנסה ואדווח על התוצאות. אגב למרות הצהרותי הנחרצות דווקא כן צליתי צנוניות בתנור עם שאר ירקות מוקפצים והתוצאה הפתיעה לטובה. הצנונית יצאה עדינה וטעימה.שווה לנסות.

ירקות מוקפצים בסילאן וסויה


מרכיבים

1 בצל חתוך לפרוסות

2 בצלים ירוקים

1 גזר חתוך לגפרורים

1 גבעול סלרי קצוץ דק

100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות

100 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לפרוסות

1 קורט פלפל צ'ילי גרוס

3 כפות סילאן

3 כפות רוטב סויה

1 כף שמן שומשום

קורט מלח (זהירות רוטב סויה מלוח)

1 קורט פלפל שחור

3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את כל הירקות שחתכנו ואת הצ'ילי הגרוס ומקפיצים מספר דקות.

לאחר מכן יוצקים את הסילאן, הסויה ושמן השומשום, מתבלים במלח ופלפל, ממשיכים להקפיץ ולערבב עוד מספר דקות ומגישים.


מופיע בעלון:
תגובות לדף