דברים טובים

מה אומר ומה אדבר, האנרגיות של הקיץ אינן האנרגיות שבחורף חם מזיעים מייחלים למיזוג קרור ואבטיח צונן או מילון מהמקרר,  ואין בדיוק חשק להדליק תנור, להתניע את המקסר, ללוש בצק או לרקוח מרקחות. אבל עוגה לשבת צריך לאפות? צריך ! אז מחפשים את הקל והזריז ביותר ואת עוגות הפירות למיניהן המתבקשות בימים חמים אלה נדחה לימים חמים יותר...

אז נסנו במהירות אל  חיקה המזמין של עוגת חלבה בחושה בחשנו מה שבחשנו בקיצור ולעניין. יצא מה שיצא. נקוה שגם טעים.

 

חומרים

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

2 כפות ממרח חלבה

3/4 כוס מיץ תפוזים

1/3 כוס שמן

1כפית תמצית וניל

1 כוס קמח תופח

1/3 כוס אגוזים גרוסים

אופן ההכנה

להקציף את הביצים והסוכר במשך 2 דקות

להוסיף את שאר החומרים ולאחד לבלילה אחידה

לצקת בתבנית אינגליש קייקס ולאפות בחום של 175 מעלות למשך זמן של כ-45 דקות עד שהקיסם יוצא נקי

 

מופיע בעלון:
תגובות לדף